top of page

Predstavljanje učesnika na Podskupu: Jelica Petrović

Kako nas oblikuju mediji?

Ovogodišnji Transferov Podskup će svojim predavanjem pod nazivom „Kako nas oblikuju mediji?“ otvoriti dr Jelica Petrović.

Jelica Petrović

Dr Jelica Petrović je vanredni profesor na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Osnovne i magistarske studije završila je na Odseku za psihologiju Univerziteta u Novom Sadu kao stipendista Ministarstva nauke Republike Srbije. Doktorirala je na istom Odseku 2010. godine na temu faktora socijalne adaptacije. Radi kao nastavnik na grupi predmeta iz oblasti razvojne psihologije. Autor je dve monografije i više destina naučnih i stručnih radova. Polje naučnih i stručnih interesovanja vezano je za socioemocionalni razvoj tokom celog životnog ciklusa, prvenstveno za razvoj socijalnih i emocionalnih kompetencija kod dece.

"Kako nas oblikuju mediji" biće predavanje posvećeno kritičkom preispitivanju uloge medija u razvoju dece i mladih, sa osvrtom na specifičnosti socioemocionalnog razvoja "digitalne generacije.


Pozivamo vas da nam se u četvrtak, 19. oktobra sa početkom u 14:30 sati u učionici 202 pridružite da ovim zanimljivim predavanjem zajedno otvorimo ovogodišnji Transferov Podskup.


FOLLOW ME
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
ARCHIVE
bottom of page