top of page

Predstavljanje učesnika na Podskupu: TIM Centar

"Bez muke do odluke - tehnike odlučivanja"


TIM Centar je konsultantska kuća osnovana 2005. godine koja objedinjuje tri povezana servisa – Ljudske resurse, Edukaciju i Psihoterapiju. Njihova misija je da ljudima čine život lepšim i boljim, što njihovi konsultanti, stručnjaci u svojim oblastima, svojim uslugama visokog kvalteta svakodnevno i čine. Svi zaposleni psiholozi Centra svoja znanja stekli su na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i svojim radom predstavljaju prave promotere ove nauke u društvu. Osnivači TIM Centra su takođe i osnivači kluba studenata psihologije traNSfer i dugogodišnji prijatelji Kluba.

Za sebe kažu da su prilično neformalni, ali istovremeno i vrlo ozbiljni kad je posao u pitanju, što potvrđuje i činjenica da su u više navrata poneli titulu HR agencije sa najboljim procesom profesionalne selekcije u Srbiji prema istraživanju sajta poslovi.infostud.com.

Na ovogodišnjem Transferovom podskupu, TIM centar će nam interaktivnom radionicom “Bez muke do odluke – tehnike odlučivanja” predstaviti Jana Kukić i Svetlana Marčeta Jana i Svetlana su psiholozi, HR konsultanti i sertifikovani treneri koji se bave razvojem, motivisanjem i unapređenjem drugih.

Pridružite nam se u petak, 20. oktobra, u 18h, u učionici 202.




FOLLOW ME
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
ARCHIVE
bottom of page